❤ Vila i frid

I morse när jag blev väckt av Fröken så hade Inez gått ner till 56 gr. Ringde då min yngre dotter och bad henne att åka till djurmagazinet för att köpta mjölk ersättning eftersom jag själv var mitt uppe i Frökens valpning.

Då min dotter anlände så började vi direkt stöd mata Inez i hopp om förbättring. Vid tredje stödmatningen så fick vi även börja hålla henne varm då energi depåerna ej var tillräckliga. Fortsatte därför att ge henne värme och stödmata med tätare intervaller. Inez både rosslade och pep på in och utandning, vilket resulterade i att hon somnade in natten mot den 2/4....

Vila i frid Lövöbacken´s Inez våran älskade prinsessa ❤

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • camilla.maria.wiren » Mynta valpade:  ”Hej är merle tiken såld?”

  • Elin » Parning 2:  ”Blev det en lyckad parning? :-)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-